6 motive pentru care sa cumperi o Franciza Cashbook ?

1. Atu-uri imbatabile

CASHBOOK este prima franciza din Romania in domeniul "amanetului". Detine un colectiv de evaluatori specializat pentru fiecare categorie de bunuri in parte, neexistand practic nici un segment de produse noi sau second-hand care sa nu fie acoperit, putand astfel sa raspunde fiecarei solicitari din partea clientilor, indiferent de categorie, pret de piata, vechime, uzura etc.

2. Puncte de lucru in toata tara

CASHBOOK este o franciza romanesca care detine o retea dezvoltata de magazine de prezentare si vanzare a produselor, extinsa in mai multe judete din tara, unde este angajat personal calificat in vanzari, astfel ca este asigurata celeritatea de recuperare a sumelor de bani creditate in piata

3. Accepta in garantie o gama diversificata de bunuri

CASHBOOK FRANCIZA, spre deosebire de toti ceilalti competitori, accepta in garantie o gama diversificata de bunuri mobile, incepand de la mijloace de transport, utilaje industriale, pana la laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice, ceasuri etc., fara ca enumerarea anterioara sa fie limitativa. De exemplu: un telefon cu un pret de piata de numai 50 RON sau, dimpotriva, un autoturism cu o valoare de 100.000 euro

4. Cel mai mic comision

CASHBOOK FRANCIZA practica cel mai mic comision de imprumut pentru bunurile mobile (altele decat aurul) si NU percepe dobanda penalizatoare in perioada de gratie a contractului (5 zile) sau alte comisioane mascate. Ofera cele mai bune sume de imprumut, pentru obiectele amanetate.

6. Garanteaza o dezvoltare durabila

Chiar daca activitatea are ca obiect principal "mica creditare", marca CASHBOOK FRANCIZA este garantia unei dezvoltari durabile in timp, solide si cu riscuri minime. Utilizeaza tehnologiile si programele cele mai avansate prin care business-ul este controlat in permanenta de la distanta, putand afla in orice moment situatia cash-flow-ului, a sumelor imprumutate, a clientilor sau orice alte detalii, eliminand astfel intr-o proportie covarsitoare posibilitatile de frauda din partea angajatilor sau chiar a clientilor.

5. Ofera un business “la cheie”

CASHBOOK FRANCIZA se muleaza perfect pe situatia economica actuala, pe fondul unei crize economice fara precedent la nivel national si mondial, vizibila mai ales prin prisma reticentei bancilor in a mai acorda credite, context in care solutia oferita de acest business acopera perfect nevoile populatiei.

Tipuri de colaborare in sistem franciza

Varianta 1

 1. 1. 5000 euro taxa de franciza
 2. 2. redeventa 10% din comisioane
 3. 3. cheltuieli demarare 3400-4100 euro
 4. 4. capital imprumuturi in banca: minim 10.000-15.000 euro

Varianta 2 - In sistem joint venture

Etapele colaborarii in sistem franciza "asociere in participatiune" (joint venture) sunt urmatoarele:

 1. 1. Dovada existentei in contul bancar al dvs a capitalului circulant necesar pentru activitatea de creditare (cash flow) - minim 15.000 euro
 2. 2. Constituirea unei societati cu raspundere limitata cu sediul in localitatea dvs. de domiciliu avand ca asociati in cote-parti egale francizorul cu 50% si dvs. cu 50%

  NOTA! Administrarea societatii va fi realizata de ambele parti personal sau prin reprezentant legal
 3. 3. Identificarea unui spatiu comercial in localitatea dvs., pretabil pentru desfasurarea activitatii, dupa standardele si parametrii stabiliti de francizor
 4. 4. Toate cheltuielile initiale necesare demararii activitatii propriu-zise (infiintare societate, autorizatiile din partea institutiilor abilitate, obiecte de inventar, suport logistic – calculator, camere, DVR, birotica, mobilier, softul de gestiune etc.) vor fi suportate de francizat cu exceptia trainingului pentru angajati care va fi asigurat de catre francizor la una din agentiile CASHBOOK aflate in functiune. In acest sens, francizorul va consilia francizatul in intregime atat in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor si avizelor necesare cat si a achizitiilor de material logistic necesare desfasurarii activitatii la un pret corect raport calitate/ pret. Cota de participare va fi 50% cu 50% pentru fiecare din asociati.
 5. NOTA! Francizorul va asigura celeritatea vanzarii bunurilor si maximizarea randamentului profitului prin intermediul retelei la nivel national a francizei CASHBOOK, avand in vedere ca detine expertiza necesara evaluarii calificate a bunurilor primite in regim de amanet.
 6. Se va realiza o linie permanenta de contact intre francizor si francizat prin care se va realiza controlul asupra activitatii zilnice prin intermediul unui program performant de gestiune "on-line"

Taxa de franciza cuprinde: acceptarea in retea, consultanta, manualele operationale, trainingul operatorului si, nu in ultimul rand, asigurarea nucleului de baza al afacerii constand in principalii piloni ai activitatii de amanet: EVALUARE, PRELUARE SI VALORIFICARE (dupa caz).